Zaterdag 1 oktober vertrokken de Scouts van Scouting Margraten naar het 4-scout event in Meersen, waar ze zich voegden bij zeven andere scoutinggroepen uit de regio. In gemengde groepen begonnen ze aan een avontuurlijke tocht, geleid door coördinaten, windrichtingen en een oleaat route.

Na een schilderachtige tocht door de omgeving van Meerssen en Berg, bereikten de Scouts “De Scoutshill in Vilt” rond het middaguur. Daar begonnen ze met het bouwen van driepoten, waarbij ze eerst de benodigde palen moesten vinden in het bos. De dag bracht uitdagingen zoals A-constructie sjorren en wandelen.

In de avond vond er een spannend spel plaats, gevolgd door een kampvuur met marshmallows en kampvuurliedjes verzorgd door Scouting Margraten. De volgende dag werd de kamplocatie opgeruimd en keerden de jongere Scouts huiswaarts, terwijl de oudsten de leiders hielpen met de laatste klusjes. Een weekend vol avontuur en vriendschap werd zo afgesloten.

We willen graag onze waardering uitspreken naar de organisatoren van het 4-Scouts event voor de goede organisatie. Ook een speciale dank aan onze leiders, Caesar en Danilo, en aan Thijs, Guy en Svender voor hun hulp bij het opruimen. Het was een geweldig weekend, mede dankzij jullie inzet en toewijding!!