Scouting

Van kompas lezen tot koken, bij Scouting Margraten leer je spelenderwijs allerlei vaardigheden! Iedere vrijdagavond van 19:00u tot 20:30u komen we samen in Margraten om speurtochten te lopen, spellen te spelen, vuur te maken, te knutselen en nog veel meer!

Maar niet alleen op vrijdagavond hebben we programma. Ook gaan we één keer per jaar op kamp en beleven we samen leuke weekenden en vieringen.

Neem contact op

+31 6 24 36 34 09

info@scoutingmargraten.nl

President Kennedystraat 46, 6269 CC Margraten

Benieuwd naar Scouting?

De eerste drie keer mag je gratis meedoen, dus kom vooral eens kijken!

Wat is Scouting?

Wat houdt Scouting Margraten precies in?

Scouting Margraten biedt leuke en avontuurlijke activiteiten aan waarbij jongens en meiden worden uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen! Samen met vrienden en vriendinnen in dezelfde leeftijdsgroep gaan onze leden iedere week de uitdaging aan om nieuwe vaardigheden te ontdekken en talenten te ontwikkelen. Hierbij staan samenwerken, natuur, de maatschappij en vooral heel veel plezier centraal.

Van Bever tot Explorer

Bij Scouting Margraten is iedereen vanaf de leeftijd van 5 jaar welkom! Alle leden worden ingedeeld in een bepaalde leeftijdsgroep. Deze verschillende speltakken hebben elk programma’s die speciaal zijn aangepast aan de leden van die groep.

Bijzondere activiteiten

Naast de reguliere opkomsten, hebben we gedurende het jaar heen ook een hoop bijzondere activiteiten! Zo vieren we natuurlijk alle belangrijke feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Carnaval. Maar ook bij de Dodenherdenking, Palmpasen en Memorial Day dragen we ons steentje bij. Ieder seizoen sluiten we af met een Scoutingkamp vol leuke activiteiten en avonturen!

Neem contact op

+31 6 24 36 34 09

info@scoutingmargraten.nl

President Kennedystraat 46, 6269 CC Margraten