Word lid!

Enthousiast over Scouting Margraten? Dan is het zeker tijd om lid te worden! Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen.

Vraagt de gezondheid van uw zoon/dochter speciale zorg?

Lijdt uw zoon/dochter aan astma, eczeem, hooikoorts en/of epilepsie?

Zijn er medicijnen die uw zoon/dochter beslist niet mag gebruiken?

Volgt uw zoon/dochter een speciaal dieet?

Geeft u in geval van nood toestemming om uw zoon/dochter te laten behandelen zoals noodzakelijk geacht wordt door de leiding, zonder uw voorkennis, indien het niet mogelijk blijkt tijdig contact op te nemen?

Verklaart u dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld?

Door uw kind in te schrijven verklaart u dat u het Privacybeleid van Scouting Margraten heeft gelezen en dat u hiermee akkoord gaat. Het Privacybeleid vindt u via www.scoutingmargraten.nl/privacybeleid.

Gaat u ermee akkoord dat het mogelijk is dat foto's en/of video's van uw zoon/dochter bij wijze van promotiemateriaal worden verspreid via online en lokale media?

+31 6 24 36 34 09

info@scoutingmargraten.nl