Events

Het nieuwe scoutingseizoen gaat weer van start! Daar ben jij dit jaar toch ook weer bij? We hebben weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd om dit jaar goed te beginnen.

Vanwege de herfstvakantie van de basisschool zal vandaag geen programma plaatsvinden.

Spoken, heksen, zombies en ander gespuis zijn vanavond welkom om het engste feest van het jaar te vieren: Halloween!

Sinterklaas is weer in het land! Uiteraard komt hij ook een kijkje nemen bij Scouting.

Samen met leden en leiding vieren we Kerst onder het genot van een hapje, drankje en spelletjes.

In verband met de kerstvakantie vindt deze week geen programma plaats.

Het is weer bijna Carnaval! Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Trek daarom je mooiste outfit aan en kom dit samen met ons vieren! Papa’s, mama’s, broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom. Wie wordt dit jaar het …

In verband met de carnavalsvakantie vindt deze week geen programma plaats.