Na 4 jaar wachten en een lange voorbereiding was het afgelopen weekend eindelijk weer zover: Moeder-kind weekend. Het weekend waarop alle leden en mama’s met smacht hebben zitten wachten, want op Moeder-kind weekend kunnen onze leden samen met hun mama op kamp. Dit jaar was het thema: Hollywood.

Op vrijdagavond om 19:00 werden onze leden samen met hun moeder als echte sterren ontvangen op de rode loper in Mechelen. Verkleed als Max Verstappen of Beyoncé kwamen ze aan. Na een spectaculaire aankomst gingen onze leden samen met hun moeders op zoek naar de kamplocatie.  Na een lange speurtocht met veel opdrachten en obstakels kwamen de mama’s en leden aan op de kamp plaats. Hier volgde een spannende quiz met als thema: “de mooiste Hollywood films ooit gemaakt”. Toen de kinderen moe maar voldaan naar bed vertrokken, was de avond voor de mama’s nog lang niet voorbij. Voor hen volgde namelijk nog een bierproeverij en een karaoke, waarbij de klassiekers van Grease en Abba luidkeels werden meegezongen. Toen de zon langzaam opkwam, gingen ook de laatste mama’s naar bed.

De volgende ochtend stonden onze leden weer vroeg op. De dag stond namelijk vol gepland met verschillende opdrachten en spellen, zodat kon worden bepaald wie het beste moeder-kind duo is. Na vele kracht, denk en behendigheidsspellen was het finale spel aan de beurt: “Familie feud”.  Na een nagelbijtende finale kwam er een moeder-kind duo met kop en schouders boven de rest uit:  Claudia & Twan.

Wij willen dit power duo feliciteren met hun overwinning. Zij werden samen met de rest van het podium als echte sterren met een limousine naar huis gebracht.

Wij willen alle mama’s bedanken voor een geslaagd Moeder-Kind Weekend. Ook willen we Ceasar bedanken. Als hoofdleider heeft hij weer voor een geslaagd Moeder Kind Weekend gezorgd.